OP WEG NAAR Snel leren = Leuk leren

Zit je in groep 8 en wil je ter voorbereiding op de middelbare school leren hoe je handig en goed je huiswerk kunt plannen en maken? Doe dan mee aan de cursus OP WEG NAAR "snel leren is leuk leren".
In drie bijeenkomsten van een uur gaan we:

- bekijken welke agenda het meest geschikt is voor de middelbare school en of een agenda nog nodig is als       je via internet je huiswerk kunt zien,
- kijken naar verschillende soorten huiswerk en hoe je het verschillende huiswerk het best aan kunt   pakken. We gebruiken leerkaartjes,
- focuslezen; je onthoud dat beter wat je leest,
- sleutelwoorden herkennen,
- snel pictogrammen tekenen.

Heb je de training 'Op weg naar' gevolgd en schrijf je je in voor de training 'Snel leren = Leuk leren, dan krijg je het cursusboek cadeau. Bij het gelijktijdig inschrijven van 2 kinderen (vriend/vriendin) ontvangen beide kinderen 7,5 % korting.

Data: woensdag 10,17 en 24 mei  van 16.30-17.30 uur of maandag 29 mei,12 en 19 juni van 16.30 tot 17.30 uur. 

Meer informatie: Stuur een mail naar : info@praktijkkita.nl of gebruik het contactformulier voor meer informatie of om aan te melden voor de training. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. De kosten van deze training zijn te vinden onder Tarieven in het menu.

example graphic